Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi masak mosterd (hamlapjes met mosterd smaak) recept
Babi masak mosterd (hamlapjes met mosterd smaak) recept

Babi masak mosterd (hamlapjes met mosterd smaak)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snij de hamlappen in stukjes.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes
Maak de ui schoon en snipper deze fijn
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn
Wrijf de ui, knoflook, mosterd en paprikapoeder in een vijzel tot een mooie pasta
Verhit wat olie in een wadjan of koekenpan en fruit de boemboe hierin.
Doe er de stukjes vlees, lombokringetjes, wat asemwater, wat azijn bij en laat de kip in dit sausje zacht koken.
Dit gerecht moet helemaal droog zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi masak mosterd (hamlapjes met mosterd smaak) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven