Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi Nanas Dua (hamlappen met ananas en kruiden) recept
Babi Nanas Dua (hamlappen met ananas en kruiden) recept

Babi Nanas Dua (hamlappen met ananas en kruiden)


Ingrediënten


9

Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snijd deze in ringen.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Snijd het vlees in smalle repen van 5 cm. en strooi er wat zout op. Maak een glad papje van de sherry, ma´zena en 1 eetlepel ketjap en roer dit door het vlees.
Verwarm 5 eetlepels olie. Bak daarin het vlees onder geregeld omscheppen vlug mooi van kleur. Draai de warmtebron lager en laat het vlees gaar worden.
Neem het vlees uit de pan.
Voeg de rest van de olie toe en laat daarin de ui op klein vuur glazig worden.
Roer de ketchup en het gemberpoeder door de uien.
Halveer de ananasschijven en doe deze met de rest van de ketjap, ananassap, azijn, ve-tsin en de suiker in de pan.
Voeg ook het vlees toe en laat het gerecht door en door warm worden.
Proef de saus en voeg naar smaak ketjap, suiker, azijn of zout toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi nanas dua (hamlappen met ananas en kruiden) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven