Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi Pangano recept
Babi Pangano recept

Babi Pangano


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees in reepjes snijden en in de braadpan in olie bruin bakken. Tomatenketchup in een kom doen en alle overige ingrediënten toevoegen. De atjar tjampoer zonder vocht en goed vermengen. Dit mengsel bij het vlees doen plus een half kopje water. Het vlees gaar laten sudderen in 30 à 45 minuten. Zorg dat het vlees voldoende saus blijft houden, desnoods water toevoegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit babi pangano recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven