Allergie informatie: Babi panggang 3
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram speklappen
- 3 eetlepels ketjap manis
- 2 theelepels sambal trassi
- 1 stuks fijngesneden ui
- 1 stuks daon salam
- 2 eetlepel citroensap
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 eetlepel olie
- 2 theelepels djahe
Meer Recepten
- Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Warme Lempur
Met kleefrijst en vulling naar keuz uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Hapjes - azuro - Babi tjitji (gekookt varkensvlees)
Met varkenslappen, uien en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi panggang 3
- Allergieen informatie