Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bakso (gekruide gehaktballetjes) recept
Bakso (gekruide gehaktballetjes) recept

Bakso (gekruide gehaktballetjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Sla het ei los in een kommetje.
Meng alle ingrediŽnten met elkaar in een kom.
Mocht het geheel te nat zijn, voeg dan nog eventueel maÔzena toe.
Laat het gehaktmengsel ca. 20 minuten in de koelkast rusten.
Maak er dan balletjes van ca. 3 cm. doorsnee.
Bak deze balletjes in een hete wok met olie tot ze lichtbruin en gaar zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bakso (gekruide gehaktballetjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven