Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bal gehakt gevuld met gorgonzola recept
Bal gehakt gevuld met gorgonzola recept

Bal gehakt gevuld met gorgonzola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het ei en het zakje kruiden goed door het gehakt. Snijd de gorgonzola in 4 gelijke stukken en maak daar balletjes van.
Verdeel het gemengde gehakt in vieren, stop in ieder deel een bolletje gorgonzola en kneed er mooie ronde gehaktballen van.
Tip: maak je handen wat vochtig met water, dan gaat het ballendraaien wat makkelijker. Smelt de boter in een koekepan en braad de ballen gehakt onder af en toe keren op een lage pit in ca. 25 minuten gaar.

Lekker met gebakken aardappels en sla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bal gehakt gevuld met gorgonzola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven