Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bami met Roedjak recept
Bami met Roedjak recept

Bami met Roedjak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal het vlees een kwartier van te voren uit de koelkast. Dep het met keukenpapier droog en bestrooi het met zout en peper. Smelt de boter in een braadpan en braad het vlees aan. Gooi er dan een glas water zodat het vlees iets onder water komt te staan. Laat het dan 3 uur lang sudderen met de deksel erop. Voeg nu de 2 zakjes roedjakmix toe laat het dan nog 45 minuten sudderen. Maak ondertussen de bami klaar zoals je gewend bent. Voeg nu eventueel ma´zena toe om de saus te binden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bami met roedjak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven