Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Banaan-vinken recept
Banaan-vinken recept

Banaan-vinken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de banaan af en bestrooi de plakken ham met de peper. Wikkel de bananen telkens in twee plakken ham en zet de ham vast met een sateprikkertje. Binddraad kan natuurlijk ook! Kruid de olie met de paprikapoeder en besmeer de banaan-vinken tijdens het bakken steeds met een beetje van deze olie. Je kunt de vinken het beste bakken op een grill plaat. Het duurt ca. 10 minuten voor ze gaar zijn!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit banaan-vinken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven