Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk Kebab recept
Biefstuk Kebab recept

Biefstuk Kebab


Ingrediënten


Bereidingswijze


Steek afwisselend vlees en prei aan pennen. Doe olie in een grote braadpan en bak 2 pennen tegelijk ongeveer 2 minuten in de hete olie totdat ze aan alle kanten bruin zijn. Giet de olie uit de pan en vermeng de rest van de ingrediŽnten. Giet deze over het vlees en kook vervolgens nog 2.5 minuten. Neem het vlees uit de pan en laat de saus nog even sudderen totdat ze dik is. Giet de saus over het vlees en garneer met partjes citroen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biefstuk kebab recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven