Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met champignons en whiskeysaus recept
Biefstuk met champignons en whiskeysaus recept

Biefstuk met champignons en whiskeysaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een pan en bak er de biefreepjes snel in aan. Haal uit de pan. Doe de champignons in de pan en bak ze bruin. Blus af met de whiskey en laat even doorkoken. Roer er de slagroom en mosterd door en laat al roerend nog even koken, tot de saus een beetje gaat binden. Roer de biefreepjes erdoor en laat nog een halve minuut doorwarmen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biefstuk met champignons en whiskeysaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven