Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met danish bluesaus recept
Biefstuk met danish bluesaus recept

Biefstuk met danish bluesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de rode uien en snijd ze in kleine partjes. Pel en snipper de knoflook. Verkruimel de danish blue. Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstukjes aan beide kanten snel bruin. Bestrooi het vlees met zout, neem ze uit de pan en houd ze warm onder alu-folie. Bak in het achter gebleven bakvet de uien met knoflook 5 minuten. Voeg de wijn toe en breng het geheel aan de kook. Laat de wijn tot de helft inkoken. Voeg de creme fraiche al roerend toe en breng de saus aan de kook. Voeg de danish blue toe en laat de kaas al roerend smelten. Leg de biefstukjes in de saus en laat ze in 2 minuten door en door warm worden. Leg op 2 bordjes een biefstuk en verdeel de partjes rode ui erop. Schep de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met danish bluesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven