Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met jam recept
Biefstuk met jam recept

Biefstuk met jam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de sperziebonen beetgaar in 15 min. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een wok en bak de aardappelpartjes goudbruin in 10- 15 min. Verhit in een koekenpan de boter met 1 eetlepel olijfolie. Bak de biefstukjes aan beide zijden 2.5 min. Haal de biefstukjes uit de pan en houd ze warm in folie. Blus af met de bouillon en laat het iets inkoken. Voeg de frambozenjam toe en warm het even door. Serveer de biefstukjes met de frambozenjus en geef de gebakken aardappelpartjes en sperziebonen erbij. Tip: De frambozenjus bij de biefstuk wordt nog lekkerder met een scheutje balsamicoazijn of rode wijn in plaats van bouillon.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met jam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven