Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met mosterd-sjalotjessaus recept
Biefstuk met mosterd-sjalotjessaus recept

Biefstuk met mosterd-sjalotjessaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bestrooi het vlees met zout. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de biegfstukken in 3 minuten per kant bruin en rosť. Neem de biefstukken uit de pan en houd ze warm. Snipper de sjalotjes fijn en fruit ze in het achter gebleven bakvet glazig. Voeg al roerend 100 mililiter warm water toe en roer het aanbaksel los. Voeg al roerend de mosterd toe en laat het geheel iets inkoken. Breng de saus op smaak met zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biefstuk met mosterd-sjalotjessaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven