Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met peperroomsaus recept
Biefstuk met peperroomsaus recept

Biefstuk met peperroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflook. Pel en snipper de sjalotjes. Verhit de boter in een koekenpan, fruit de sjalotjes 5 minuten en pers de knoflook er boven uit. Bak de biefstukjes aan beide kanten op hoog vuur 2 minuten. Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze warm. Neem de pan van het vuur en voeg al roerend de bloem toe. Zet de pan weer op het vuur en laat het geheel lichtbruin worden. Voeg al roerend de sherry met bouillon toe en kook de saus iets in op laag vuur. Voeg de peperkorrels met room al roerend toe. Leg de biefstukjes in de saus en laat ze in 10 minuten gaar worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biefstuk met peperroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven