Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met venkel en wortel recept
Biefstuk met venkel en wortel recept

Biefstuk met venkel en wortel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bind de biefstuk op met slagerstouw. Zout en peper erg goed en laat 1 uur rusten. Verwarm de boter en 2 eetlepels olijfolie en bak het vlees aan alle kanten aan (ongeveer 8 minuten). Haal het vlees uit de braadpan en bak daarna de uien, wortel en venkelzaad, gedurende 5 minuten. Voeg de venkelknollen toe en nog een paar minuten bakken. Leg het vlees weer in de pan en voeg de wijn toe. Als de wijn is verdampt, kunnen de tijm, citroensap en bouillon toegevoegd worden. Voeg nog extra zout en peper toe. Laat het geheel ongeveer 50 minuten zachtjes sudderen. Haal dan het vlees uit de pan, snijd het in plakken en leg de plakken nog even terug in de pan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met venkel en wortel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven