Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Biefstuk-paprikapannetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de tijm. Leg 2 takjes opzij en pluk de rest van de blaadjes van de takjes. Pel en snipper de knoflook. Dep het vlees droog en snijd het in repen, meng het met 3 eetlepels olie, tijm en knoflook.
Laat ca 30 minuten marineren.
Maak de paprika schoon en snijd hem in brede repen of in stukken.
Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak daarin de paprika ca 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper en neem uit de pan.
leg het gemarineerde vlees in het het braadvet en bak het 3.5 minuten aan. Voeg de papria weer toe en bak het geheel nogmaals ca 2 minuten.
Breng het geheel op smaak met zout en peper. Garneer met de tijm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk-paprikapannetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven