Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonenpannetje met casselerrib recept
Bonenpannetje met casselerrib recept

Bonenpannetje met casselerrib


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dop en was de tuinbonen. Maak de sperziebonen schoon was ze en snijd ze doormidden. Was het bonenkruid en bindt het vast met het keukengaren Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een grote pan en bak de ui hierin glazig Voeg ruim 1,5 liter water de boillonblokjes en het bonenkruid toe. Maak de tommat schoon en voeg het samen met het vlees toe aan het pannetje, breng het geheel aan de kook en laat met deksel op de pan ca 45 minuten zachtjes koken Schil de aardappels, was ze en snijd ze in stukken. Voeg de aardappels na ca. 25 minuten samen met de tuinbonen en sperziebonen toe aan het vlees. Spoel de witte bonen af, laat ze uitlekken en gaar ze op het eind mee, Neem het vlees uit de pan, verwijder het bot en snijd het in plakken. Verwijder het bonenkruid. Breng het bonenpannetje op smaak met zout en peper, dien het gerecht op met het vlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bonenpannetje met casselerrib recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven