Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje gehakt van bladerdeeg met gandaham recept
Broodje gehakt van bladerdeeg met gandaham recept

Broodje gehakt van bladerdeeg met gandaham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui en halve teentje knoflook fijn. Meng beide met het gehakt, 3 eetlepels gehakte peterselie en 1 eierdooier. Schik op ieder velletje bladerdeeg een sneetje gandaham. Verdeel hierover het gehaktmengsel. Vouw het bladerdeeg mooi dicht en plak dicht met eigeel. Smeer het bladerdeeg ook met eigeel in. Bak de bladerdeegjes in een oven van 200 graden C gedurende 15 a 20 minuten. Bak de gestoomde aardappelen in de gebruinde boter. Serveer met de gebakken aardappelen en wat waterkers.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broodje gehakt van bladerdeeg met gandaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven