Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cah Rebung (varkenshaas met bamboe en garnalen) recept
Cah Rebung (varkenshaas met bamboe en garnalen) recept

Cah Rebung (varkenshaas met bamboe en garnalen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Schil de djahe en rasp deze fijn.
Was de bieslook en selderie en hak deze zeer fijn.
Maak de prei schoon en snij deze in ringen.
Snijd het vlees in kleine blokjes.
Zet een pan met water op het vuur en kook het vlees hierin gaar.
Wrijf de knoflook met djahe en peper fijn in een vijzel tot een mooie kruidenpasta.
Verhit wat olie in de wok en fruit de kruidenpasta licht aan tot deze begint te geuren.
Voeg het vlees erbij met de bouillon, fijngewreven kruiden, taoco, bamboescheuten, fijngesneden bieslook en prei, laat dit even doorkoken.
Ketjap, selderie en garnalen toevoegenen even de kook er over tot de garnalen gaar zijn. Doe het in een schaal en garneer het met reepjes omelet en vruchtjes naar keuze.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cah rebung (varkenshaas met bamboe en garnalen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven