Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Casselerrib met zoete aardappels recept
Casselerrib met zoete aardappels recept

Casselerrib met zoete aardappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de aardappels goed schoon en snijd ze evt. 1-2 keer in Was de uien en halveer ze. Verdeel alles over een bakblik en bestrijk de aardappels en uien met olie en breng op smaak. Schuif het bakblik op de onderste richel van een voorverwarmde oven op 175 graden C. Leg het vlees op het rooster en schuif het boven de aardappels. Bak het geheel 60 minuten in de oven. Roer de whiskey, de suiker, de marjolein en wat cayennepeper door de barbecuesaus. Bestrijk de casselerrib ermee en smoor hem ca. 15 minuten verder. Zet de oven op een hogere stand op 225 graden C. en bak het vlees 7.5 minuten totdat de buitenkant knapperig is. Haal de casselerrib uit de oven en laat hem even rusten. Snijd evt. het bot eraf. Serveer de casselerrib met de groente en zet er evt. een schaaltje zure room en een salade bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit casselerrib met zoete aardappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven