Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chili Con Carne recept
Chili Con Carne recept

Chili Con Carne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de ui en de knoflook in wat olie en voeg, als deze beginnen te bruinen, het gehakt, tomatenpuree, sambal, laos en sereh toe. Voeg, als het gehakt rul en gaar is, de uitgelekte kidneybonen en een scheutje water toe. Sudder het geheel nog 8 minuten totdat de saus begint te binden, doe er de prei bij, sudder 2 minuten en serveer met witte rijst. Deze Indische variant op chili con carne is ondanks de afwijkende kruiderijen toch bijzonder smakelijk.

Allergenen Informatie

Voor dit chili con carne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven