Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinees varkensvlees, zoet-zuur recept
Chinees varkensvlees, zoet-zuur recept

Chinees varkensvlees, zoet-zuur


Ingrediënten


Bereidingswijze


Paprika's en uien in stukjes snijden. Varkensvlees in blokjes snijden, door een marinade uit zout, gember,eiwit en een 1 eetlepel allesbinder halen. Suiker in een grote pan caramelliseren, met azijn blussen. Ananassap, gevleugeltefond en ketchup toevoegen, met sojasaus op smaak brengen. Paprika, uien en ananasstukken roerbakken. Varkensvlees in olie frituren, goed laten uitlekken en met de roergebakken groenten serveren. Lekker met gefrituurde mihoen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chinees varkensvlees, zoet-zuur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven