Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese zoetzuur van roerbakvlees en kerstomaatjes met groenterijst recept
Chinese zoetzuur van roerbakvlees en kerstomaatjes met groenterijst recept

Chinese zoetzuur van roerbakvlees en kerstomaatjes met groenterijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het gesneden varkensvlees met de marinademix (uit het pakje) en 2 eetlepels olie. Laat dit 1 5 minuten marineren. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak de tomaatjes schoon en halveer eventueel de grote exemplaren. Verhit een grote wok en roerbak hierin het vlees 2 minuten. Meng ondertussen de mix voor saus (uit het pakje) met 3,5 deciliter koud water. Voeg de tomaatjes en de saus toe aan het vlees en breng de saus al roerende aan de kook. Laat dit 5 minuten lekker zachtjes door pruttelen. Verhit een andere grote wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten en de kerriepoeder 5 minuten. Meng daarna de warme rijst met de groenten. Verdeel tenslotte deze groenterijst over 4 borden en schep het zoetzuur vlees ernaast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese zoetzuur van roerbakvlees en kerstomaatjes met groenterijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven