Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Combinatie van kalfszwezerik en kalfshaas in een biersaus recept
Combinatie van kalfszwezerik en kalfshaas in een biersaus recept

Combinatie van kalfszwezerik en kalfshaas in een biersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook voor de saus het bier met het kersensap tot een derde in.
Voeg de fond toe, laat de saus nog even doorkoken en breng de saus op smaak met peper.
Bak de kalfshaas in hete boter in acht minuten rose.
Snijd de zwezerik in dunne plakjes, bestrooi ze met peper en zout en haal ze licht door de bloem.
Klop de overtollige bloem van de zwezerik en bak de zwezerikplakjes in de hete boter snel krokant.
Klop vlak voor het serveren (met de staafmixer) de in klontjes verdeelde boter door de saus.
Snijd de kalfshaas in plakken en leg het samen met de zwezerik op de warme borden.
Schenk de saus rond het vlees.

Allergenen Informatie

Voor dit combinatie van kalfszwezerik en kalfshaas in een biersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven