Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cordon Bleu recept
Cordon Bleu recept

Cordon Bleu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de borsten plat tot 6 mm dikte.

Leg op elke borst een plakje ham en een plakje kaas.

Oprollen, eindjes toevouwen en vastprikken met tandenstokers.

Meng in een ondiepe kom de bloem met het zout, het paprikapoeder en de peper.

In een ander bord klop je het ei los met de melk.
In een 3de kom doe je het paneermeel

Dompel de kip eerst door de bloem, dan door het ei en tenslotte in het paneermeel.

Neem een kleine koekenpan, doe er de olie in en bruin de kip aan alle kanten.

Vet een ovenschotel in, breng de kip hierin en bak onafgedekt in een voorverwarmde oven van 175C voor 20 tot 25 minuten (tot de kip niet meer roze is).

Verwijder de tandenstokers, besprenkel met boter en serveer.

Lekker met een droge witte wijn naar eigen smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cordon bleu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven