Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cote de boeuf a la Marseillaise recept
Cote de boeuf a la Marseillaise recept

Cote de boeuf a la Marseillaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een pan en als ze heet is, sauteer dan het vlees snel aan alle kanten bruin . Laat het daarna nog op klein vuur 20 minuten zachtjes smoren. Schil ondertussen de uien en snijd ze in ringen. Haal het vlees uit de pan en houd het warm. Sauteer de uien in de braadboter mooi bruin. Voeg dan een paar eetlepels mosterd toe en de bouillon. Geef er zout en peper bij en laat het even koken. Giet dan het mengsel over het vlees en serveer.

Serveersuggesties

Serveer met gekookte aardappels en seizoensgroenten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cote de boeuf a la marseillaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Cote de boeuf a la Marseillaise heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb altijd geleerd dat fijne rib een stooftijd van 2 uur heeft in plaats van twintig minuten. Klopt dit recept wel?
    Jaap Telschouw gaf dit recept op 12 januari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven