Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Cote de boeuf Wellington


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in een kom de olie, het mosterdpoeder en een theelepel paprikapoeder. Smeer het vlees met dit mengsel aan alle kanten goed in en laat het minstens gedurende een uur rusten. Zet de oven op 250 C. Meng het grof zout met de bloem. Geef er een beetje water bij, zodat u een zeer dikke pasta krijgt. Pak het vlees in deze pasta in. Druk het goed aan alle kanten aan zodat het goed plakt. Zet het nu in een ovenvaste schaal. Zet deze 25 minuten in de hete oven. Leg het vlees dan op een voorverwarmde schaal. Breek de pastaschaal voor uw gasten en haal ze weg. Het vlees moet nog saignant zijn.

Serveersuggesties

Lekker met winterse groenten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit cote de boeuf wellington recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven