Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging babi taugé (hamlapjes met taugé en een zoet sausje) recept
Daging babi taugé (hamlapjes met taugé en een zoet sausje) recept

Daging babi taugé (hamlapjes met taugé en een zoet sausje)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de hamlappen in dunne reepjes en strooi er zout en peper naar smaak overheen.
Schil de djahe en rasp deze fijn.
Maak de selderie schoon en hak deze fijn.
Blancheer de taugé kort en laat het uitlekken.
Verhit in een wok de olie.
Bak de reepjes hamlappen rondom bruin.
Voeg dan de djahe, 3 eetlepels ketjap, de rijstwijn en zoveel water toe dat de hamlapreepjes onder staat en laat het zachtjes sudderen tot het vlees gaar is.
Meng de maïzena met 2 eetlepels water tot een papje.
Neem de hamlap reepjes uit de panen laat dit uitlekken op keuken papier.
Zeef het kookvocht en meng dit met het maïzena papje en verwarm de saus weer.
Leg de hamlap reepjes terug in de pan.
Verhit in een wok de arachideolie.
Voeg de sambal toe met de taugé en fruit het licht aan.
Leg de taugé op een groot bord en schep daar de hamlap reepjes met de saus overheen en bestrooi het met de selderie en de ketjap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging babi taugé (hamlapjes met taugé en een zoet sausje) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Daging babi taugé (hamlapjes met taugé en een zoet sausje) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Ik hoop dat het je smaakt hier binnen de fammilie wordt het regelmatig gegeten mvg Jacko
    Jaccor gaf dit recept op 30 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Goedemorgen Jaccor, Dit lijkt mij en heerlijk recept. Ik ga het gauw uitproberen en laat je dan weten of het gesmaakt heeft. Bedankt voor al je heerlijke recepten. Ik heb er heel wat van gemaakt. ... Lees reactie
    Slamat gaf dit recept op 29 juni 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven