Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging madura (gestoofde runderlappen in knoflook) recept
Daging madura (gestoofde runderlappen in knoflook) recept

Daging madura (gestoofde runderlappen in knoflook)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Schil de laos en rasp deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Snij het vlees in kleine stukjes.
Wrijf de uien, knoflook, laos, trassi, suiker en zout tot een mooie gladde pasta.
Fruit de kruiden pasta licht aan in wat hete olie.
Het vlees, djeruk purut, daun salam en de laos toevoegen.
Schep het geheel goed door.
Op het laatst trassi- en asemwater erbij.
Het gerecht gaar stoven tot de olie op het geheel komt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging madura (gestoofde runderlappen in knoflook) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven