Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Damsteentjes van lamsbout met een frisée salade en yoghurtsaus recept
Damsteentjes van lamsbout met een frisée salade en yoghurtsaus recept

Damsteentjes van lamsbout met een frisée salade en yoghurtsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng voor de saus alle ingrediënten en laat het trekken. Verdeel de lamsbout in delen langs het vlies. Bewaar de mooie stukken en snijd deze in de lengte bijna geheel door en kruid ze met peper en zout. Draai van het overige vlees gehakt en breng dit op smaak met de kruiden. Voeg ook het ei toe. Verdeel dit op de gehalveerde delen en vouw ze dicht, rol strak in de plasticfolie en laat aanvriezen in de vriezer voor ongeveer een ½ uur. Snijd hierna de rol in schijven van 1 cm dikte. Bak de damschijven in de boter rosé. Meng de salade en verdeel op het bord. Leg hierbij de damschijven en garneer af met de saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit damsteentjes van lamsbout met een frisée salade en yoghurtsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven