Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
De echte Hongaarse goulash recept
De echte Hongaarse goulash recept

De echte Hongaarse goulash


Ingrediënten


78

Bereidingswijze


Bak het vlees aan in de boter gedurende 6 min. Haal het vlees eruit en doe het in een kom. Spoel de pan uit en laat weer een klontje boter smelten. Snijd de ui in schijfjes,de paprika`s en de chilipeper in reepjes en hak de knoflook fijn. Voeg de groenten bij de gesmolten boter en laat 7 min. zachtjes smoren. Voeg de tomatenpuree,het vlees en de bouillon bij de groenten. Roer alles goed om en laat op klein vuur 90 min. zachtjes sudderen. Bind de goulash met een papje van maizena.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit de echte hongaarse goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept De echte Hongaarse goulash heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.2 / 10 in 5 recensies

  • Er hoort geen komijn in maar karwijzaad
    Marja gaf dit recept op 2 september 2016 4 uit 5 sterren
  • Ik vind het een goed recept!
    Hedwig Leenknecht gaf dit recept op 10 april 2016 4 uit 5 sterren
  • Slecht recept. Hongaarse goulash daar hoort komijn in!
    Sarah gaf dit recept op 9 januari 2016 2 uit 5 sterren
  • Echt wel een goed recept, alleen vleesvocht wegspoelen? Dat kan natuurlijk niet, moet je gewoon weer gebruiken, daar zit zoveel smaak in. Heb dit recept gebruikt en er onderstaande van gemaakt: ==... Lees reactie
    Mark gaf dit recept op 20 november 2013 3 uit 5 sterren
  • Toevoegen aan beschreven recept van een flinke scheut cayennepeper bevordert alleen maar de smaak, alsook alles wat in de pan zit met ruim een halve liter rode wijn wordt gesmoord. Rustig laten sudder... Lees reactie
    Steven gaf dit recept op 29 november 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven