Allergie informatie: Dendeng Boemboe Basa
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderlappen
- 3 eetlepels kemiriepasta
- 4 stuks fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 eetlepel asempasta
- 1 theelepel ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel suiker
- 3 daon salam
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Dendeng Ragi 2
Met rundvlees, laos, knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - 34533 - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Dendeng boemboe basa
- Allergieen informatie