Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dendeng Ragi 1 recept
Dendeng Ragi 1 recept

Dendeng Ragi 1


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boemboe maken in de vijzel met de kruiden m.u.v. de laos en het djeroek poeroetblad. Het rundvlees in dunne stukjes snijden en mengen met de boemboe. Het vlees met wat water zacht koken. Kokos en assemwater erbij doen en koken totdat het water verdampt is. Hierna enkele eetlepels olie toevoegen en het gerecht al scheppend en roerend lichtbruin bakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit dendeng ragi 1 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven