Allergie informatie: Dendeng Surabaya
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderlappen
- 2 stuks fijngesneden uien
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel trassi
- 2 eetlepels assemwater
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel nootmuskaat
- 3 stuks fijngewreven kruidnagel
Meer Recepten
- Dendeng Ragi 2
Met rundvlees, laos, knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - 34533 - Dendeng kulem (gebakken lichtgekruid rundvlees)
Met rundvlees, knoflook en kemirienoten uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Dendeng agee (gemarineerde runderlappen in kruidige kokos)
Met runderlappen, geraspte kokos en santen uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccor - Dendeng Ragi 1
Met runderlappen, rode spaanse peper en kokos uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - 34533 - Dendeng boemboe basa (zachtjes gebakken licht gekruid rundvlees)
Met runderlappen, kemirienoten en rode uien uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Dendeng surabaya
- Allergieen informatie