Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dendeng Terih recept
Dendeng Terih recept

Dendeng Terih


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in kleine lapjes en maak een boemboe van de kruiden. Doe de lapjes, boemboe, asem en santen in een pan met 2 deciliter water. Kook het geheel tot het droog is en het vlees gaar en zacht is. Eventueel water toevoegen. Serveer bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dendeng terih recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven