Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Draadjesvlees recept
Draadjesvlees recept

Draadjesvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de boter in een pan bij vloeibaar een flinke scheut, anders een half klontje boter.
Bak het vlees aan beide zijde bruin en strooi met peper en zout. Bak nog even verder, maar niet gaar. Doe er een paar glazen water bij en de laurier en de kruidnagel. Laat dit alles stoven totdat het vlees gaar is. Het moet zo gaar zijn dat het niet aan je vork blijft zitten. Je ziet dan draadjes zeg maar.

Suggesties:
Je kunt de runderlappen vervangen door sucadelappen.
Je kunt er ook een beetje ontbijtkoek en appelstroop bij toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit draadjesvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Draadjesvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb de draadjesvlees nog nooit zo gemaakt maar dat gaat vanaf nu veranderen... Ik hou dit heerlijke recept aan. Dat word smullen vanavond :-)
    Anne gaf dit recept op 6 april 2017 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven