Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duitse biefstuk met saus van peterselie, augurk en kappertjes recept
Duitse biefstuk met saus van peterselie, augurk en kappertjes recept

Duitse biefstuk met saus van peterselie, augurk en kappertjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de ingredienten voor de saus in de keukenmachine en maal ze tot een grove tapenade. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Verwarm de boter in een koekenpan en bak de biefstukken op hoog vuur in ca. 2 minuten per kant medium gaar en bruin. Bestrooi ze met de rode ui en serveer met een lepel van de saus.

Serveersuggesties

Lekker met warm stokbrood en tomatensalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit duitse biefstuk met saus van peterselie, augurk en kappertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven