Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duitse Rouladen recept
Duitse Rouladen recept

Duitse Rouladen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het dun gesneden vlees met de vuist een beetje plat slaan en beide kanten lichtjes met zout en peper inwrijven. Verdeel het mengsel van spekblokjes en ajuin over de vier lappen. In elkaar rollen en vast pinnen met tandenstokertjes of metaalspiesjes. Scherp aanbraden en blussen met de rode wijn (de rouladen moeten bedekt zijn). Bouillonblokje en tomatenpuree toevoegen en dan afhankelijk van de pan laten sudderen:.snelkook (40 min.) of normaal 2 2,5 uur. Na bereidingstijd de saus indekken met de gewenste methode (bruin brood zonder korst, maizena, etc. )

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit duitse rouladen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven