Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Entrecote met kaassaus recept
Entrecote met kaassaus recept

Entrecote met kaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bosui in ringetjes. Verwijder de pitjes van de peper en snijd hem in kleine stukjes. Snijd de champignons in plakjes. Verwarm de olie in de braadpan en bak het vlees snel gaar en neem het uit de pan. Bak de champignons en ui 3 minuten in het achter gebleven bakvet. Voeg de creme fraiche, witte wijn en kaas toe. Roer alles goed door elkaar en warm het even goed door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit entrecote met kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven