Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Entrecote met knoflool-krieltjes recept
Entrecote met knoflool-krieltjes recept

Entrecote met knoflool-krieltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflook en esnijd ze in plakjes. Boen de krieltjes schoon en halveer ze. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wok en bak de krieltjes 5 minuten op hoog vuur al omscheppend. Wrijf de entrecotes in met de azijn en de rest van de olijfolie. Bak de entrecotes 4 minuten per kant rosé. Schep de knoflook door de krieltjes en bak het al roerend nog 7 minuten. Meng de sla met 2 eetlepels olijfolie. Leg op 2 borden elk een entrecote. Meng de rest van de dressing met 3 eetlepels water door het bakvet en warm het even door. Schenk de honing-mosterddressing over het vlees. Schep de krieltjes en salade naast het vlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit entrecote met knoflool-krieltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven