Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Entrecote met parmezaan-mosterdkorst recept
Entrecote met parmezaan-mosterdkorst recept

Entrecote met parmezaan-mosterdkorst


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Roer de mosterd, mon chou en tijm doorelkaar. Meng er de helft van de geraspte kaas doorheen tot er een stevige pasta is verkregen. Verwarm de grill van de oven voor. Verhit de olie in een koekepan en bak de entrecote aan beide kanten(± 4 min. per kant). Haal uit de pan en smeer aan 1 kant met de mosterdpasta in en strooi de rest van de kaas erover. Leg in de ovenschaal en zet onder de grill tot er een bruin korstje opkomt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit entrecote met parmezaan-mosterdkorst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Entrecote met parmezaan-mosterdkorst heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Hoie Els Lekker receppie heb je hier neergezet Ik denk het maar even mee te nemen Volgens mij ken ik jou wel Hoe is het met je? Groetjes Lucy
    Lucyvader gaf dit recept op 1 januari 2008 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven