Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Entrecote met rode saus recept
Entrecote met rode saus recept

Entrecote met rode saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de entrecotes op kamertemperatuur komen. Pel en snipper de sjalotjes. Verhit in een steelpan de helft van de boter lichtbruin. Fruit de sjalotjes 4 minuten. Voeg de bloem er aan toe en bak het 3 minuten mee. Voeg de wijn toe en breng het geheel aan de kook. Roer het mengsel tot een gladde saus. Schenk de fond erbij en kook de saus al roerend goed door. Breng het op smaak met zout. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de entrecotes in 3 minuten per kant bruin en rosé van binnen. Bestrooi ze met zout. Leg op 4 borden een entrecote en schep de rode saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit entrecote met rode saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven