Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Entrecote met spinazie á la créme recept
Entrecote met spinazie á la créme recept

Entrecote met spinazie á la créme


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de entrecotes op kamertemperatuur komen en bestrooi ze met zout en peper. Bak de baconreepjes in een koekenpan met anti-aanbaklaag in enkele minuten knapperig. Roerbak de spinazie in een wok in enkele minuten nét gaar. Voeg tijdens het roerbakken de knoflook toe. Laat de spinazie in een vergiet uitlekken. Druk het laatste vocht eruit. Verhit de boter in een koekenpan en bak de entrecotes naar gewenste gaarheid. De baktijd voor een rosé gebakken entrecotes is 3 minuten per kant. Verwarm de créme fraïche in de wok en schep de uitgelekte spinazie en de baconreepjes erdoor. Verdeel entrecotes en spinazie over de borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit entrecote met spinazie á la créme recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven