Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Entrecôte met tomaten-paprikasalsa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan licht goudbruin. Pureer met een keukenmachine of staafmixer de pijnboompitten, de paprika, de tapenade, peterselie en knoflook. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de grillpan voor en rooster het vlees in 2.5 minuten rosè, halverwege omkeren. Bestrooi met peper en zout. Leg de entrecôtes op de borden en schep de salsa erop. Garneer met rucola.

Serveersuggesties

Lekker met gebakken krieltjes en broccoli.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit entrecôte met tomaten-paprikasalsa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven