Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Entrecotes met waterkerssaus recept
Entrecotes met waterkerssaus recept

Entrecotes met waterkerssaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak eerst de saus. Smelt de boter in een koekenpan en fruit de sjalotjes op een laag vuur. Voeg na 5 minuten de wijn, brandy, vleesfond en 2/3 van de waterkers toe en kook het vocht tot de helft in. Pureer de massa met een staafmixer. Voeg de room toe en laat de saus op een laag vuur nog wat inkoken. Voeg de overgebleven waterkers toe en pureer deze even mee. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de boter en bak de entrecotes op hoog vuur gaar in 4 minuten aan elke kant voor medium. Serveer de steaks met de waterkerssaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit entrecotes met waterkerssaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven