Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Filet americain make-over


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de kalfsfilet fijn. Neem 2/3 van het vlees voor de 'klassieke tartaar': Meng het vlees met een fijngesnipperde sjalot, mayonaise, peper en zout, de fijngehakte kappertjes, de worcestersaus en de ketchup. Meng de rest van het vlees met wat fijngesnipperde sjalot, peper en zout, een beetje olijfolie, een snuifje kaneelpoeder en kardemompoeder. Sojamayonaise: Meng 1 eierdooier, een lepeltje mosterd en een scheutje sojasaus; voeg al mixend olie toe. Presentatie: Maak 3 kleine porties per bord. Eerste portie: Leg op de eerste portie ‘klassieke tartaar’ een oester en werk die af met wat versnipperde sjalot. Tweede portie: Leg op de tweede portie ‘klassieke tartaar’ een aantal appelkappertjes. Derde portie: Leg op de portie ‘make-over tartaar’ met kaneel een lepel kaviaar en wat zure room. Werk het bord af met een streepje sojamayonaise.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit filet americain make-over recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven