Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Filipijnse runderstoofpot recept
Filipijnse runderstoofpot recept

Filipijnse runderstoofpot


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


In een braadpan de olie verhitten en vlees (in gedeelten) op hoog vuur in 5 minuten bruin bakken. Op bord leggen. In bakvet ui en knoflook met chilipoeder 3 minuten fruiten. Vlees en vleesfond toevoegen en geheel pittig op smaak brengen met zout en peper. Vlees afgedekt in 3 uur zachtjes gaar stoven. Intussen in een droge koekenpan rijst goudbruin roosteren, blijven omscheppen. Rijst op een bordje laten afkoelen. In een keukenmachine de geroosterde rijst en pinda's fijnmalen. Rijst en pinda's door stoofvocht roeren. Sperziebonen en aubergine door stoofvlees scheppen en in 30 minuten zachtjes gaar stoven. Scheutje water toevoegen als de saus te dik wordt. Op smaak brengen met vissaus en sojasaus. Eventueel bestrooien met koriander of bosui.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit filipijnse runderstoofpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven