Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gamba bijt varken recept
Gamba bijt varken recept

Gamba bijt varken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schroei de blokjes varkenshaas even in een hete pan met olijfolie op het vuur dicht, het vlees droogt anders uit. Doe daarna de klein gehakte knoflook, de in repen gesnedenvplakken chorizo, de laurierblaadjes, de madeira en de port bij. Laat op een laag vuur 20 minuten sudderen. Controleer regelmatig of er nog voldoende vocht is, vul zo nodig bij met extra port. Daarna roert u er de koriander(gesneden) door het vlees en legt u er de gamba's bovenop. Laat met de deksel op de pan nog eens 15 minuten op laag vuur koken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gamba bijt varken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven