Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken kalfsoesters recept
Gebakken kalfsoesters recept

Gebakken kalfsoesters


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de spekblokjes en schep ze uit de pan. Pel de uien en snijd ze in ringen. Bak vervolgens de uiringen in een sauspan in 25 gram boter zacht en lichtbruin van kleur. Voeg de rode wijn toe en breng aan de kook. Laat ui en wijn een minuut koken. Pureer de uien in de rode wijn en breng deze saus op smaak met zout en peper. Bak de kalfsoesters even in het spekvet waaraan eventueel nog een klontje boter is toegevoegd net gaar. Reken op ongeveer 4 minuten per kant. Giet de uiensaus over het vlees en strooi er spekblokjes op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken kalfsoesters recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven