Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebraden kip met ingelegde citroenen recept
Gebraden kip met ingelegde citroenen recept

Gebraden kip met ingelegde citroenen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 190 graden C. Schenk de olie in een grote braadslee. Leg de stukjes aardappel in een enkele laag in de braadslee en stop de partjes citroen er tussen. Schenk ongeveer 1 cm koud water in de braadslee. Leg de kipdelen op de aardappelblokjes en bestrooi het geheel met lekker zout en peper. Zet de braadslee 52.5 minuten in de oven, of tot de kip door en door gaar is. Serveer het gerecht meteen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebraden kip met ingelegde citroenen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven